inte ett moln

Det var klarblå himmel i flera dagar o sedan kom det blandat väder av den blöta sorten.
 
 
 
Inte ett moln på baksidan
 
Eller på framsidan. Det var lagom varmt på ca 10-11 grader o sval vind. Precis så skulle jag vilja ha det under våren o sommaren...heeeela tiden 😀
 
Hittade ett helt okay recept på pannisar utan mjöl. Så tills jag testar något annat så får det här gälla.
 
 
Var ute på en utflykt till ett av mina favoritställen. Havet måste vara nära, kan jag inte se det så måste det finnas i luften. Var i staun o hämtade grejer från förrådet o då var jag så nära havet o som jag saknar det.
 
 
 
 
Så här såg det ut en kväll....jag frågade M vem fan viker ner täcket nu för tiden? 😂 Han sa att hans mormor o mamma har gjort så för att det ska bli svalare tills man lägger sig. Okay, men varför gör man det på vintern då...då vill man ju oftast ha det kallt. Han får gärna vika ner täcket men då förväntar jag mig en chokladbit på kudden oxå 🤣 Har projekt sänggavel på gång o man ser här hur tomt det är, precis ovanför bildkanten hänger en tavla o två väggljusstakar...men när man ser det så här så ser det helt naket ut 😊 
 
 
 Att hålla borta carbsen går oftast bra. Här åts det halva pommesen o brödet till burgaren är rostat proteinbröd. Blev inte lika blaskigt som vanlig bun blir. Smaskigt blev det i alla fall.
 
 
När jag var i staun så hämtade jag två lådor med glas, balkongmöbler o parasoll. Bland glasen fanns xets irishcoffee glas o annat från hans farmor. Jag håller på att samla en låda..eller två...med saker som är hans som jag sedan tänkte skicka till honom. Eller ta med upp när jag ska/kan åka dit med bil. Kör det till dörren o dumpar det där. Tänkte först slänga allt men jag kan inte slänga hans farmors tavlor...o sedan skulle jag säkert få skit för det längre fram. Redan nu är ju allt mitt fel o jag den stora orättvisa boven...men det är helt okay om det nu får honom att må bättre o lura alla än mer...ärlighet är ju inte han starka sida direkt. 
 
 
Kan tipsa om en serie på netflix...finsk visserligen, men man vänjer sig vid "grötandet" efter några avsnitt. Två av skådisarna är med i rebecka martinsson på cmore. Serien hetere Sorjonen o finns i tre säsonger. Det är ingen action utan mer en thriller i långsamt tempo men lite klurig. Nu i dessa tider så gör man nästan inget annat än tränar, sover, spelar, chattar o kollar netflix/viaplay/prime typ.
 
Ska ta tag i vinden o göra klart så det går att börja ta upp saker. För ett år sedan hittade man någon som bodde där uppe..fast på vinden för två andra portar. Nu är det  ju inte ens kod in i trapporna o samma blipp använder man till att komma in på vinden. Grannen hade varit uppe på vår vindför ett tag sedan o då luktade det braj där uppe. Han tänkte hänga upp vinterkläderna men avstod då han inte ville gå runt o lukta happysmoke bland folk 😂
 
Idag är det söndag o det blir hasselbackare med egen bea o en köttbit. Fick ett mail av M  som är iväg på jobb o satt på ett hotellrum o "filijosiferade". Kommer att dela lite av det i ett kommande inlägg då det är hans sida av friends with benefits..eller som han säger min oförmåga att känna något pga brist av hjärta. Låter hårt men är sant, i alla fall den delen av hjärtat som han vill åt.
 
Nä nu hundprommis 😁
 
 
 
 
Pöss!!
💋
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0