Nope...

Så jag träffade grannen.....nope, not for me 😂 Han är fortfarande het som fan o wanna lick him like a lollipop men nope😂 Han är 45 men tror han är 30 typ i sitt snack. Tack men nejtack.. ett one night om han hade varit tyst 🤣  Elakt kanske men det är ju sant.. Berättade för TD o han dog av skratt, jävla fucker 😆 Han sa han skulle försöka komma hit i Augusti även om det bara är för två-tre dagar. YES PLEASE!!😛
 
Skulle inte nämna mitt x mer men...asså han försöker tydligen se ut som en karaktär i ett online spel 😂🤣 Någon sa att hans alias o utseende är hans karaktär i WoW..Fuck han är fan lost stackarn. Vad är hon för människa som inte fattar eller ens tagit reda på vem han är på insidan..troligen är hon oxå fast i en låtsasvärld där dom lallar runt helt lost. Eller så är han tvär o blänger o hon låter honom vara o bara följer med i hans galenskap. Träffade en gammal kollega som sa att han hört att mitt x fått sparken o kör taxi istället. Är det sant så är det fan tragiskt, riktigt jävla tragiskt. 
 
Nästa vecka slipper hunden vara hos min morbror med familj måndag till torsdag då jag bara behöver vara iväg på fredagen. Så det blir nästan en hel vecka med näsan i böckerna.
 
Vi hade en diskussion här om dagen gällande intenet o sociala medier. Hur det påverkar vissa människor o unga personers mind. Hur bra internet kan vara men oxå hur toxic o hur lurade folk blir. Man tror att bara för att man läser det på nätet så är det sant, att man glömmer att leta fakta på genuina ställen o inte på sociala medier o "nyhetssidor". Vi insåg att vi är ganska glada att vi inte växer upp med skiten idag..men även vuxna blir lurade o hur ska då barnen fatta?
 
 
 
 
 
🤘
 
RSS 2.0