När allt ändras över en dag

Ja det var precis så det blev. På en dag så fick jag ny lägenhet o snart så bär det av igen. Förhoppningsvis så lär det dröja efter det för nu pallar jag fan inte flytta mer. Tillbaka till staden jag aldrig skulle lämnat.
 
Jag har jobbat som en dåre o inte haft tid för vänner eller annat. Nu ska jag göra annat på jobb i några veckor vilket jag är kluven till. Tyvärr så blir det två intensiva månader o det är väl det som gör att jag inte är så woohoo, men när jag kommer tillbaka så ska det tydligen utformas o ingå annat. Dock har jag sökt in på skolan igen så vi får väl se vad som händer.
Fördelen med det andra jobbet jag ska göra nu är att jag får möjlighet att hänga med Mr M i en av mina favoritstäder utanför Sverige. Ja det passar sig så att han är där på specialuppdrag samtidigt som jag är där i jobbet vid två-tre tillfällen, o då den längre vistelsen när jag är där i ett dygn xtra. Kul o ha någon att hitta på något med istället för att sysselsätta sig på egen hand.
 
Hade fått biljetter till Ramme i Sthlm men jag har inte möjlighet att gå. Tänkte gett dom till xmannen men barnet sa att pappa inte gillar dom längre, för han får nog inte 😂. Så då tänkte jag på fd svågern men det gick inte av en o annan anledning..Så jag gav dom till en tjej i Malmö som är ett riktigit fan, o hon blev salig för hon hade inte fått tag på några biljetter själv. Mr M är inte något fan men hade offrat sig om det hade behövts..dock hade jag inte tagit med honom för vi är inte på den nivån att vi gör sådana saker. Det är inte heller en nivå jag vill vara på heller utan detta friends with benefits då o då passar mig bäst. Han kan fylla en massa funktioner o har även gjort så men där finns inga känslor på det viset. Han hånglar som en gud, får mig att skratta, kan fjanta till det, vältränad, sjukt smart, in touch med sin mjuka sida men ändå såååå vääääldigt manlig o har ett uniformerat yrke (alla uniformerade yrken gör män hot)..egentligen perfekt men jag har fortfarande ett gapande hål där mitt hjärta satt o inget intresse what so ever att det ska blir annat än det är. Jag skulle aldrig lura någon att tro annat, inte ens om jag inte klarar av att vara ensam (vilket jag inte har några problem med) för det är fan det lägsta man kan göra. Att utnyttja någon på det viset är grymt o egoistiskt.
Jag sörjer o saknar min man ibland o det är helt normalt o något man måste göra för att kunna gå vidare. Den personen han är nu är dock inget som jag attraheras av. Han ser ut som en gammal uteliggare, han bedrog/svek o högg sin fru i ryggen, han svek sin hund, sitt barn, han ljuger för spöket o alla andra han känner, han kapade sina vänner o är som en religiös fanatiker..så nä det är inget jag vill ha, skulle jag täffat honom för första gången nu så skulle jag inte ens tittat åt hans håll. Någon undrade hur spöket kunde vara okay med hans förfall...ja hennes är lika illa så hon är troligen lika blind som xmannen.

A beautiful face can't conceal an ugly heart for very long. Who you are on the inside eventually shows up on the outside.

Så är det o för vissa går det jäkligt snabbt.. Undra om spöket sover gott i det som var våra sängar 😂 Att det han tagit med sig vid flytten troligen är saker från vårt tidigare hem..alla köksgrejer är det, lakan, handdukar, möbler mm. Hade det varit jag o jag fått reda på det hade jag kastat ut både honom o hans saker. Någon föreslog att då min insta är öppen så skulle jag lagt ut bilder från vårt boende där alla saker syntes. Då är det lite svårt att säga att det köptes nytt vid flytten till Sthlm. Nu gör jag inte det för jag vet att en dag kommer Karma i kapp honom 😁 Barnet mår inte så bra o jag har en massa skärmdumpar på vad hen skriver om sin pappa o hur hen vill försvara o stå upp för mig. Så flög dom o hen blev sjuk o nu isolerar man hen i stort sett, så hen kan inte komma förrän jag flyttat. Jag tänker inte ens ge mig in på det området för det gör mig bara så ledsen o hen har själv gett upp gällande en hel del områden. Hen känner att ingen lyssnar eller bryr sig så hen bara finner sig i det för "det spelar ingen roll". Jag tänker inte heller lägga ner mer tid på att barnet ska ha en bra relation med xmannen. När jag pratade med xmannen o berättade så sa han att det hade han inte en aning om..är inte det ganska illa? Ens barn vill inte prata med dig så du har inte en aning. Din xfru försöker berätta men du vägrar svara för du är feg o tror att allt handlar om dig o du har inte en aning om något..vilket du kunde haft för länge sedan om du fått röven ur ditt egoarsle. Gapa om att folk ska sluta äta kött är viktigare än ens barn o hund..jepp, prioordingen är ju spot on. Så jag lägger ner nu o xmannen får muta barnet med resor o hitta på saker för att han ska komma. Barnet får komma till mig så länge han vill o har behov av det, men jag tänker inte lägga mer tid o kraft på att peppa o prata bra om xmannen. Jag fick inte ens ett tack för jag var där för hans hund o har inte fått något för jag är där för hans barn så I´m done..o det känns ganska skönt.
Nu ska jag bara ha mitt bord (väntat 1,5 år nu) så kan jag radera hans mail o nummer o låta honom bli en läxa jag lärt mig. Trust no1..never ever!
 
Imorgon ska jag packa lite o sedan kommer Mr M förbi på sin väg ut ur landet. På tisdag ska dom stråla samman i Köpenhamn o så är han iväg på obestämd tid, passar mig perfekt då jag har enormt mycket att göra innan jag byter arbetsuppgifter..vilka sedan inte ger mig så mycket tid över till annat förrän början av Augusti. Då jag har dubbel hyra i två månader så behöver jag alla timmar jag kan få o fibron är bara att stå ut med ett tag till. En dag kanske jag kan ta mer än två dagar ledigt o läka ut kroppen men tills dess är det bra att bita ihop..you got to do what you got to do!
 
 
 
 
 
 
Pöss!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0