Dax igen

Så var det dax igen för mamma att ta en dans med cellgifterna. Visade sig i måndags att lungorna är ansatta igen..för vilken gång i ordningen vet jag inte..3 eller 4 tror jag. Så hon gick från att ha i fyra kotor i ryggen till att lägga på lite till. Så det blev direkt ner till onko o så drog dom i giftet med en gång. Så om några veckor så får vi åka iväg o prova ut en peruk till.
Sedan har vi kört prylar o kartonger hela dagen, har packat upp tio stycken i alla fall, vi har oxå varit i ronneby o köpt ett bord o två stolar. Då garderoberna saknar inredning så har jag satt sopsäckarna med kläder o lakan mm i badkaret för på lördag körs de stora möblerna o då behövs det plats. Småsaker som är kvar kör vi när gubben är hemma igen. Jag har smärtrehab i morgon o tänkte sedan ta det lugnt (jo säkert,jag ska verkligen försöka). Fredag kl 10 ska jag vara i kalmar, o så förbi ikea när jag kör hem, o sedan köra kläder som hänger på galge o en o annan eftersläntrande kartong :-p Lördag em o kväll ska jag sätta möbler på plats o pyssla lite :-)
Nu är jag trött o sliten...o ryggen dunkar så imorgon blir det tens för hela slanten.. Ska in o ta ett B12 prov för det missades igår när dom andra togs. Mitt levervärde ligger strax över det normala o så länge det håller sig där så är det okay. Min järn järnförråd är jätte bra, över det normala...men min folsyra är i botten, varför ja vem vet, så då är troligen B12 oxå i botten. Så här kom då förklaringen till att jag blir micro yr hela tiden o att fötterna domnar så lätt. Så nu blir det till att lägga på mer mediciner..är som ett apotek o nu får jag börja använda dosett så jag inte missar något :-/
Är lite orolig för gubben då han visar symptom på att gå i väggen igen..vilket jag tyckt det senaste halvåret..men det verkar som om en depression åker med honom denna gången. Jag hoppas att han tar tag i det oxå så han mår bättre..o då bli han kanske lite gladare oxå.
Nä god natt för nu är det dax då klockan ringer kvart i åtta.
Pöss!!!
RSS 2.0