En dålig dag

I dag har det varit riktigt tungt...  Hundarna går mig på nerverna ovanpå allt annat. Den ena hunden är kastrerad o den andra är det inte. Nu är det tydligen många löptikar i gannskapet o det gör att den okastrerade blir jobbig. Han är på den andra hunden o jag gör inget annat än säger till honom att låta bli, men det går ett par minuter o så är han där igen. Det slutar med att den kastrerade flyr in under sängen för att få vara i fred.
Sedan så har jag en fet dipp o känner mig så värdelös så det finns inte... o övergiven...smsar snart fd om tvlicensen o om beslutet för bostadstillägg men inte ett ok eller nåt. Han har troligen blockat mig överallt, är glad o lycklig o har gått vidare utan problem. Så bra att han kan göra det då...
Har tusen kronor kvar denna månaden o jag hoppas inget oförutsett händer så jag blir pank innan halva månaden ens gått. Alla räkningar är dock betalda o jag har handlat så jag klarar mig två tre veckor, ja utom mjölk o sånt. Få brevet om bostadstillägget i morgon men med min tur blir det väl inget. Då har jag 1000 kr kvar varje månad framöver. Vår skilsmässa tar på vår begäran 6 månader just pga min sits gällande ekonomi. Jag har inte en aning om vad han har för utgifter o jag tänker inte be om pengar. Kan ju hoppas att har han en bra månad så kanske han sätter över en slant. Han betalar gemensamma skulder, hundförsäkringarna o hundmaten o för jag har inte möjlighet till det. Hoppas att jag inom nästa år är klar med utredningar o annat o har fått mig ett jobb igen, så jag kan bidra med något. Hoppas det då finns pengar över till hundrastare för det lär jag ev behöva ha.
Just nu är allt nattsvart i mitt huvud o det lär sitta i några dagar så jag sitter här hemma o känner mig obetydlig o meningslös... Så det är fingret till världen just nu.
 Pöss! 
 
RSS 2.0