Snart fått nog

Jag orkar snart inte mer...snart har jag fått nog av ljugandet som sker till allt o alla...fegheten...krälandet...skitsnacket för att rädda sin egen röv..Detta att bli det man tror den andra vill man ska vara för man är så jävla rädd för sig själv.
Allt kommer att skrivas ner...hela historien..med bilder o filmer o skämdumpar..
I sju månader kom aldrig pappren..har hur mycket som helst som visar på att det var som vanligt fast delat boende...jag sa: men ordna pappren men nope. Så kom avslöjandet.. JAG kom med pappren o hade skrivit på, JAG postade dom..några dagar efter det så packades det i smyg o hade jag inte kommit dit hade flytten hänt utan att jag visste något..varför? Han var avslöjad o det fanns ingen väg tillbaka.
Så du valdes inte...du var något han nöjde sig med då hans chanser var slut..Hade han valt dig hade han kommit med pappren under dessa sju månaderna. Nu är han så som han tror du vill han ska vara för han har ingen annan än dig. Han kan inte leva ensam med sig själv o utan bekräftelse så han är dig till lags.
Så allt kommer att skrivas ner, allt kommer att bevisas, lögner kommer att avslöjas..varför? Av tre anledningar som kommer att framkomma så småning om.
Dock blir det senare för just nu har jag fullt upp att tillbringa tid med min mamma som cancern vinner över. Sedan kommer jag en gång för alla visa hur det var, vad som hände, vad som sades.
161210 Godnattpuss börjar 4.35
161222 Det är ju bra. Avlajoo (I love you)
161223 Läntar hem. Saknar er!
161224 Fick med alla sju julklapparna. På tåget snart.
Sms o meddelanden som var som vanligt för att någonstans mellan jul o nyår säga att: jag vill skiljas o jag tänker äta mindre kött. Nyårsafton äta kött o får vårt värdpar att tycka personen behandlar sin andra halva som skit...inkl värdparet o sitt barn. Att någon månad senare riva sönder de påskrivna pappren o säga att vi skiter idet.  Sedan vid varje tjafs gapa att man försökt avsluta sedan januari... o blir tillsagd att skriva ut pappren..men dom kommer aldrig fram för påskrivning. Vad som hände under dessa månder kommer att läggas fram o visas.
Hatar lögner..o människor som ljuger för att dom är för fega för att stå upp för sig själva o det dom gjort/sagt.
Så sorry men du valdes aldrig, Jag var först..du var o är nr 2.. 
 
 
RSS 2.0