Fortfarande sängläge

men det innebär inte att det inte händer saker..hundarna rök ihop, o det var ett tag sedan sist..vi tog en längre runda genom byn, hämtade pizza för palla laga mat, några timmar senare kissade pluttis på golvet, sedan vägrade han äta, jag hade några telefontimmar, gjorde listor, kollade serier, sov, rensade en låda, sov lite till, såg en film, rastade djuren, åt en näve ostbågar, kollade serier, borstade tänderna, borstade djurens tänder, nattkissade djuren..o nu har vi bäddat ner oss o jepp, kollar serier.
Har insett att jag behöver en skrivare för jobbet, då jag ju undviker kontoret i största möjliga mån. Hittade en på elgiganten för 279kr så när jag pallar får jag ta mig dit. Lättare o enklare att skriva ut allt hemma innan man sticker. Jag känner att jag inte har någon koll på allt så därför vill jag skriva ut all info, tider o annat man kan behöva.
När man ligger så här o inte pallar annat så tänker man ju mycket..idag har det varit tankar om alla som lämnat. Min nära vän i USA som togs alldeles för tidigt, familj som betytt mycket o alla djur som förgyllt livet. Alla männsikor som lämnat sina avtryck innan dom, eller jag för den delen, farit vidare på sin väg. Alla förälskelser, besvikelser, sorger, o barn som aldrig blev. Alla år utomlands där allt man ägde rymdes i två resväskor, alla man sett o upplevt...o allt man lärt sig.. Så ligga med feber är på både gott o ont. Ens förflutna är ju det som format en till den man är idag o att försöka fly från det är ju det samma som att förneka sig själv på någotvis. Jag tycker man ska minnas sitt förflutna med en sorts stolthet..man ska äga den man är o vara ärligt främst mot sig själv annars blir livet en enda lång plågsam flykt från den man inte kan springa ifrån..sig själv. Sedan vaknar man en dag o undrar vart livet tog vägen o med en massa ånger o då är det försent...
Med dessa filijosiferande (som någon sa som liten) tankar så är det natti natti
 
Pöss!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0