Bonusbarn helg

Har egentligen inte tid att skriva..ska jobba röven av mig i veckan men jag måste bara får säga att fy fan!!! Jag är inte förälder men jag ska ta ansvar som sådan..barnet messade pappan o bad att han skulle ringa mig för "jag kan inte prata med dig men jag kan prata med xxx så kan du ringa henne så kan hon förklara hur jag tänker o tycker o har det". Barnet såg att pappan läst det men inte fan hörde han av sig på hela kvällen eller förmiddagen efter. Barnet var så besviken o jag sa att pappa kanske vill prata med dig när du kommer upp på onsdag. Barnet svarade men jag kan inte o vågar prata med honom för han lyssnar inte, eller blir arg o sur, eller så tror han inte på mig. Sedan har han svikit mig så många gånger så han kommer bara att göra det igen.
HUR ÄNDA IN I HELVETE KAN MAN IGNORERA SITT BARN SÅ?!! VAD FAN ÄR VIKTIGARE ÄN HUR ENS BARN MÅR?! Går spökets ego före, eller sin egen surhet...man tar totalt noll ansvar men pengar kan man ge..o spel.. som om det gör saken bättre. Hade det varit tvärt om hade jag fan ringt upp o om min sambo blivit sur så hade jag sagt att sorry men mitt barn går före ditt ego.
Att man som förälder har noll koll på hur barnet mår o har det är skrämmande men jag ska axla det ansvaret...från att ha varit nekad umgänge i ett år (för jag var inte frisk o mådde inte bra..undra vem fan det var/är som inte är riktigt frisk o mår bra) så ska jag då fortsätta att ta ett ansvar så som jag gjort under åtta år... men jag är inte hans fru eller barnets förälder. Jag betalar barnets resor hit o hem för annars kan han inte komma. Barnet har aldrig en krona för han får inte några pengar, så han måste fråga om han kan få en glass eller en dricka när vi är iväg..o varför är det så? ja det har pappan inte en aning om. Varför stänger barnet ofta in sig i sitt rum? Ja det har inte pappan heller en aning om...för han får/kan inte prata med mig. Barnet vill jag ska förklara när barnet är med om så via mobil med högtalare, o tala om att pappan inte kan säga något eller agera utan att vi ska komma på en plan som vi alltid gjorde förr. Barnet går i förstor jacka men fixar någon detta (barnet har gått ner 7 kg) o har tydligen bara en jacka. Så jag får gå o fixa en för 500kr o barnet blev överlycklig att det var två stl mindre o att det var en Nike jacka (på rea). Messade pappan via barnets konto om detta o att barnet valt själv, o skrev att han får hålla koll på strumpor o kallingar (så det är helt o rätt storlek) o skickade bild på barnet i jackan. Kom det något svar? Ja han svarade till barnet att det var en fin jacka o så barnets namn. Inte något vad snällt av dig eller liknande.. jag jobbar timmar o har inte speciellt fett med pengar, o inget sparkonto att ta ifrån o en hund som ska ta tandsten o det kostar 2600kr.
Jag är så jävla förbannad på denna nonchalans o ointresse o brist på ansvar gentemot sitt barn. Vad fan ska jag göra? Snart får jag åka upp o ringa på o säga att hej nu får vi prata om barnet o hur barnet mår o har det, o då kan vi ju likväl lägga alla kort o lögner på bordet..ja när vi ändå är igång menar jag. Jag är tydligen den som ger barnet ett stabilt o tryggt ställe o som barnet känner att barnet prata med o som barnet vill ska hjälpa henom, men hur fan ska jag kunna göra det när  pappans hjärna krympt till broccoli o han är så feg att han hellre sviker sitt barn än sätter ner foten? Varför är han så arg på mig? Det är ju han som varit en skit o bedragit, ljugit o huggit kniven i ryggen på mig. Jag vet inte hur jag ska få honom att inse att han sviker sitt barn gång på gång o snart kommer inte barnet att vilja ha någon kontakt alls..trots diverse mutor o lockande för barnet är så gammal att barnet fattar men än pappan tror. Nu äntligen så ska resan till Hamburg bli av..efter att ha rest runt hela förra sommaren med spöket, o bokat av pappahelgerna eller ställt in i sista sekunden så ska nu xmannen resa med sitt barn. Dock krävs det mer än så för att barnet ska lita på pappan igen..som att han bryr sig om hur barnet mår, tänker o har det. Speciellt nu när man ska lägga diagnosen bipolär på barnet..för att barnet är upp o ner i humöret. Jag tror det är helt andra anledningar som gör att humöret pendlar men det kan jag ju inte berätta då pappan inte vill prata med mig. Tror inte ens pappan visste förrän jag berättade det för några månader sedan. Man vill inte informera pappan då barnet är stor nog att vara den som berättar om barnet vill...eeeehh???? 🙄🙄 Jag kan ju tycka att då pappan hålls utanför det mesta så vore det ju i hans intresse att ha en dialog med mig ibland. Jag håller god min o spelar med lite åt andra hållet för att få information om vad som händer o sker, så jag kan förstå barnet när han pratar om hur han tycker o tänker om saker o ting. Så xmannen är ganska korkad som gör som han gör...o priset han kan får betala kan bli otroligt högt.
 
Barnet sa att hans pappa ser galen ut o visade en bild...Jag satte fan drickan i halsen..dom ser ut som två uteliggare o hon ser ut som om hon är 20 år äldre än honom. Han har utslag i ansiktet o fått åldersfläckar..ser så ovårdad o skitig ut. Hur kan man vara så blind för sitt eget förfall... Dom två ska inte vara posterpeople för att leva veganskt. För ser man ut som dom efter 1,5 års militant veganleverne så lär fan ingen vilja vara vegan..
Sedan sa barnet att pappan o spöket skulle flytta. Det var ju så mycket snack om hus, dom tittade på hus o gamla stationer att fixa till, helst på landet sa barnet innan. Nu sa barnet att dom ska flytta till en trea lite mer utanför centrum (fnissade lite men är ju inte direkt förvånad då jag vet både ett o annat som inte spöket vet), o att pappan ska hämta saker från sthlm o då sängarna..sedan säger barnet: undra vem av dom som ska ha din ställbara säng? (ungen är snabb i vissa lägen hahaha)  Är spöket så korkad att hon inte fattar att det är våra sängar han har? Jag skulle aldrig vilja ha in sängar som min partner haft med någon annan. När jag träffade xmannen så hade han beställt nya sängar som kom ganska omgående. Hur fan vill man ligga i sängar som en xfru eller xman legat i? Alla möbler som xmannen har är våra gemensamma som vi skaffat ihop, servisen han har är min mormors..vill man inte ha egna möbler?
Ja ja..men hon har min gamla avlagda man så kan hon ju ta min säng oxå (har både sovit o haft umgänge i bägge) ..o möblerna..men bonusbarnet behåller jag för han vill hellre vara hos mig än pappa o han vill inte vara med spöket alls egentligen. Undra om jag får mormors servis när jag får bordet o morfars fars ljusstake, det är faktiskt en hakkefors. I denna skilsmässan kan han ju inte säga att han inte fick ta med sig något.. Tänkte komma med förslaget att xmannen betalar en liten skåpbil o bensin så kan jag själv hämta bord o ljusstake i sthlm o så kan barnet åka med..så blir det ett litet äventyr 🙂
Nä nu sova för imorgon är det sthlm tur o retur likaså på tisdag, sedan ska jag utbilda folk på onsdag, torsdag till sthlm o sova o sedan tillbaka på fredag o där efter håller jag ledigt till onsdag nästa vecka. M skulle komma förbi någon dag i helgen så jag får väl bjuda på någon middag typ 😂
 
Pöss!! 🤘
RSS 2.0