Allt men nej tack

Han sitter i min soffa med de långa benen utrstäckta längs schäslongen. Mannen som vill mer än jag o det har inget med honom att göra. Hans hår är svart utan ett strå grått o ändå är han inne på sitt 46 år. Snaggade sidor med en snedlugg som faller ner över ögonbrynet om han inte har klet idet. Han är så snygg o 197 cm vältränad kropp utan att vara överdrivet biffig..o smart..så jäkla smart. Ändå är det inget jag vill ha. Jag träffar honom en gång i månaden kanske, ibland mindre, då han är i väg på jobb både i Sverige o ute i Europa. Omtänksam, förstående, får mig att skratta o en jävel på att hångla men ändå finns det inget i mig som ens vill tänka tanken på något annat än vad som är. Hunden älskar honom o det är ju väldigt viktigt men ändå bli det ett nope.
Jag tror fan att jag inte har det i mig längre. Jag gav mitt hjärta till ett rövhål som förintade det totalt. Tycker det är fett nice att han ser ut som en uteliggare o att folk menar på att han ser psykopatisk ut med sin hysteriska blick, hans maninska tjat, o hans o spökets töntiga alias skrattar man gott åt. Karma kommer ikapp för eller senare o på ett eller annat sätt. Det blir kul när fd kollegor kommer att dela kontor med honom o hans spöke. Det är en hel hög folk som har ett o annat att säga både till honom o henne. Hade jag varit honom hade jag sett till att bli flyttat till annat ställe..it's coming to get you o jag känner inte ett skit medlidande. Jag hoppas att hela hans liv rasar o han får leva i ett helvete.. Han är ingen man utan en feg, osäker skit. Det finns ingen förlåtelse att ge honom, jag kan inte förlåta hur han svek mig o hundarna. Det värsta man kan göra någon drog han sig inte för att göra..o jag är ju inte den enda han gjort så mot o synd jag inte visste det innan. I efterhand har jag fått höra hur han dykt upp vid fordon där kvinnliga kollegor jobbat, även om han inte skulle vara där eller ens i närheten, o att dom tyckt han varit creepy. Så han är verkligen en bekräftelsehora av stora mått o det får han ju massvis av nu o dom skulle bara veta vilken fejk han är..
Så här har jag en riktig man i M men jag är helt död gällande andra känslor än  åtrå. Jag har försökt men den delen är avstängd. Det får ta den tiden det tar helt enkelt. Då M o jag har känt varandra i många år så kanske en dag, vem vet. Just nu är jag nöjd som det är o det finns alltid appar om det skulle "krisa"😜
Just nu så umgås jag med vänner, är ute på äventyr o gör sånt som jag tycker är kul. Det var Berlin hela sommaren o i början av December blir det en långhelg i Berlin. Julmarknad, vandra i stan o så en eller två utekvällar. M ska försöka vara där en dag/kväll i alla fall o då ska vi hem till en kollega som bor i Berlin. M kan inte vara på sociala medier pga sitt jobb o så har även de tyska kollegorna, trist men förståligt. Inte undra på att dom är singlar men samtidigt så kan jag förstå dom, att behöva ha någon hemma som oroar sig.
Jag är så otroligt tacksam att M funnits där när jag behövt hans psykologsida genom den värsta tiden i mitt liv. Att hans kunskaper o stora hjärta fått mig att inte falla tillbaka så långt i mitt hål att jag bara sett en väg ut. Där den ena inte hade betänkligheter att svika o såra, någon som kämpar med depression o ork att leva, på värsta sätt som finns..så fanns någon som klev in o höll mig i kragen så jag inte tog steget ut i det svarta. Det kommer jag alltid att vara så oändligt tacksam för. M var den som kupade händerna runt min pytte livsgnista i det värsta stormen ever.
 
Jag behöver inte någon man för bekräftelse. Inte heller är jag rädd för att vara ensam med mig själv. Jag är stark nog att ta tag i mina problem o inte heller skäms jag för mina flaws. Dom är en del av mig o något jag jobbar med. Jag har inte någon bra ekonomi, inga lyxiga saker eller flådig bil (ingen bil alls hahaha)..men jag har bra vänner o vissa har varit med i måååånga år o alla är guld värda. Hur många riktiga longtime vänner har xet....eeee...noll, för dom han hade som gärna ville vara hans vänner dumpades för dom inte vill bli veganer eller för att dom ifrågasatte hela hans beteende (helt jävla skruvat).
Även om mamma o pappa lämnat så har jag ett enormt stöd av morbror m fru, kusiner o syskon på andra sidan vattnet. Jag åker till Sthlm o träffar vänner där o hittar på tokigheter, till Köpenhamn, till Östersund o till Göteborg..o en dag så springer jag på honom o kanske får han en fet smäll för det han gjorde pluttisen..ett oskyldig litet djur. Vill han polisanmäla så får han gärna göra det så kan jag lägga fram allt som lett fram till smällen o då lär det blir förmildrande omständigheter o så kommer sanningen ut så det kan ju vara värt det😂 Det skulle det vara så skönt att få lägga all ilska o sorg bakom ett slag mitt i fejset. Dock vill M inte veta något om det händer 😂
Visst att jag kraschar o det är svårt när minnen dyker i upp i olika flöden, men det går inte att radera åtta år av sitt liv eller låtsats att det inte funnits, bara för att det är smärtsamt. Att stoppa huvudet i sanden i ljuga för sig själv gör allt värre för det kommer ikapp förr eller senare.
Så jag tillåter mig att falla ibland men jag reser mig o i nu läget så känner jag inte för att lägga ut sanningen, eller allt barnet skrivit till mig om sina föräldrar. Det sist nämnda för barnets skull men det skär i hjärtat när man hör frågan varför har jag fått två dåliga föräldrar. Sedan kan dom försöka skylla på mig allt dom vill men faktum är att jag håller med barnet. Ego föräldrar som sätter sig själva först, inte kan vara ensamma, o det kan inga pengar, prylar eller resor kompensera för. Dom trodde det skulle göra mig illa denna gången men det var bara barnet som dom gjorde illa. Ett barn som förlorat så många bonuspappor o bonussyskon genom åren o så nu mig..två gånger. Där den ena föräldern inte anser att pappan inte är en riktigt pappa utan mer en bekant, o där pappan anser att mamman är korkad o lätt att manipulera. I mitten sitter ett barn som nu åter igen förlorat någon pga vuxnas egon. Det hela är så tragiskt o jag är ledsen för barnets skull men det känns skönt att slippa allas psykiska problem som dom dövar med flykt eller alkohol. 
 
I dag har jag varit ledig o varit på äventyr o i natt kan jag sova mer än fyra timmar då jag har någon som har min rygg när jag sover. Någon som jag vet skulle ge sitt liv för att hålla mig o min furball safe..it's kind of his job..lite av en hjälte i skymundan... han är nästan perfekt men ändå så nejtack...men han ger mig den sömn jag verkligen behöver för det är verkligen sömnbrist delux här. Hade det inte varit hans jobb hade jag inte litat på honom att ha min rygg...Den som sist sa han skulle ha det, vara min vakthund, tvekade inte en sekund att köra in en hel hög knivar i den istället när jag redan stod på knäna..men så var inte hans jobb att vara en hjälte i det fördolda.
Men nej, det finns inget annat här än åtrå...jepp, han vet det o det är hans egna val att komma hit o han är fri att säga stopp när han vill o det kommer att vara helt okay. Vi kör med ärlighet o raka rör för de förtjänar vi bägge.
 
Nästa vecka blir det Sthlm o göra anställningsintervjuer med några sökande. Ja det blir en hel del Stockholm i oktober o november då det är uppföljning, utveckling, testing, nyanställningar o en massa annat skojsig..Faktum är att I fucking rock o nästa år i mars kanske det blir en fast anställning o inte timmis...om jag inte väljer utbildning 😛 Vi får väl se helt enkelt 😎
 
Det gnälldes om att det bara fanns en lång kudde så taaajävladaaa!!! (har oxå bytt till vintertäcket som är dubblet) Tänkte döda allt det vita i rummet med att sätta upp en fondvägg både i sovrummet o i vardagsrummet. Ska bara hitta en tapet jag känner jag kan trivas med. Annars får jag måla istället..Jag är grym på att tapetsera o måla om jag får säga det själv 🤓
 
 Real or fluffy? Real is so painful så fluffy tack!!!!
 
I bland är det gott att bara kolla på träd o himmel o ladda batterierna...
 
O ibland är man på ställen där det vankas fest 😁
 
Där emellan är det jobb, men jag gillar mitt jobb..som "någon sorts" chef (endast invigna förstår det sista) 😂 Dock finns mitt namn på vissa styrande dokument numera...o snart på "företagskartan".
 
 
 I'm a fighter and it's not my loss..it yours 🖕
 
 
Pöss!!
🤘
 
 
 
RSS 2.0