Födelsedag o balkongen

 
Så blev det födelsedag o det blev lite konstigt i o med "pesten". Hade tänkt ha grill med familj o vänner men nu gick ju inte det o det var helt okay 😀 M är någonstans o far så ett blombud knackade på o det var ju trevligt. Han är ganska bra på att skicka blommor fastän vi inte har något förhållande. När jag är lite låg eller har ont så kommer mina favoritblommor med bud 😂 Ju är ju inte rosor som blomma min favorit men dom är inte heller fula o tydligen så blir det rosor när man fyller år. Jag återkommer till blommor lite längre ner..
 
För några veckor sedan testade vi Dominos pizza o deras spicy chicken. Kycklingen helt awsome o pizzan var jättegod men inte som hemkörning. Tror den är godare på plats  😊 Jag pallar inte en hel pizza så då är det bra att man kan ta half/half o med kycklingen blev det precis lagom.
 
Så blir det ju alltid köttfärssås då det är efterfrågat från alla möjliga i min omgivning. Det är lätt att fixa till o ha o bjuda på, men problemet är att när sen folk ska komma på middag så vill dom ha köttfärssås igen...ja nästan varje gång 😂 eller ostfyllda pannbiffar med konjakssås. Här har vi egengjord bandpasta.
 
 Det som är bra med pizza är ju att när det blir över så har man till lunch dagen efter. Solen sken o balkongen var nästan klar.
 
Den där jäkla parsollfoten är ju inte direkt något man flyttar fram o tillbaka..så för att hålla solen borta från fönstret så fick den hamna "mitt i" o det funkar ganska bra. Tills man kommer med något i händerna o slå tårna i helvetesskitet! Nu har jag dock vant mig men inte dom som kommer på besök hehehehe 
 
Köpte ett balkongskytt som var 4 meter för 179kr på ÖoB. Sedan mätte jag ut varje del av räcket o klippte o sydde. Fick sätta i ett par xtra öljetter men till slut satt det där. Det var även för brett så jag fick vika till rätt längd o sy lite till.
 
Gjorde ett 10 kronors fynd på loppis o har nu även hittat fuskvärmeljus för riktiga, som på bilden, funkar inte pg av vinden.
 
Efter mycket regn o rusk så åkte så odågan i duschen o då fick han gossetassar 😍 Hela han blev mjuk o lockig. Han gillar inte fönen o jag pallar inte blåsa hela honon med en vanlig hårför så han fick självtorka. Då kom hans pudelgener fram o han blev lockig. Har bokat klipp o tvätt andra veckan i juli så tilldess så får vi hålla efter det viktigaste o ta en dusch då o då. 
 
 
 Ja så är vi då tillbaka bland blommorna 😂 M ville jag skulle skicka en bild o det gjorde jag o så fick jag tillbaka WTF!! Det var tydligen inte alls vad han tänkt sig så det kom ett blombud till lite senare o då med mina favvisar. Tar några dagar innan liljorna slår ut o jag lär få dela upp dom för annars kan man inte vara i rummet för dom doftar så mycket.
 
Ljuset stannar kvar längre o även om kroppen bråkat mycket på sista tiden (ryggen jävlas som fan efter mitt rasande i trappan i januari) så blir det en o annan långrunda. Tills ryggen är bättre så ska jag ta det lungt med rännandet 🙄👎 men jag ger det ett försök.
 
K tyckte det var jättebra att ge mig 16 påsar cola ferrarisar i födelsedagspresent. Har gett bort ett par men det är det bästa jag vet...o röda polly...o danska salta ugglor...o yankee...o danska chokladen goldbarre..det två sista ska syrran skicka mig då man inte kan åka till DK just nu. Jag har ju lagt av med vitt socker men äter fruktsocker, utom på syndardagen som är var tionde dag. Senaste syndardagen krängde jag ferrarisar 😂 Glass äter jag dock för jag har en teori om glass o vikt hehehehe Den energi som det tar för kroppen att få glassen i kroppstemperatur gör +-0 mot vad glassen innehåller 😉 Ca 15 min prommis från mitt ligger det en glasskiosk som har öppet några timmar varje dag o dom har även glass för hundar. Så odågan o jag ska traska dit någon dag strax innan dom stänger (kl 18) då det inte är så varmt o smaska i oss. Kulglass gillar jag GB´s saltlakrits annars är det mjukglass som gäller..chokladdoppad eller med chokladströssel.
 
Införskaffade solcellsslingor till balkongen o givetvis så hamnade en "glödlampa" vid metallräcket...o jag pallar inte lyssna på ljudet när brisen far förbi...än mindre starkare vindar..så jag löste det med en möbeltass. Lär säkert lossna när det regnar men jag har fler 😆
 
Har en del äventyr på gång i veckan. I morgon ska jag iväg en stund. På tisdag ska jag hem till en kompis som jag inte träffat på läääänge o odågan ska med. Där kommer att finnas en stor svart hund (dock gammal) o vi får se hur det går, odågan är lite skraj för stora svarta hundar. På onsdag ska jag passa barn o eventuellt på torsdag. Sedan är det lugnt ett tag tills jag har ett dags äventyr planerat till hus vid kusten för bubbelbad o tjejsnack. Ja o så ska vi inte glömma midsommar då jag o odågan ska ha långhelg vid havet vilket ska bli så mysigt o trevligt 😍 Ja om inget oförutsett inträffar... man vet ju aldrig i dessa tider.
 
Pöss!!
 
💋
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0