Som en barnunge

Så skilsmässan är inte klar ännu...fortfarande juridiskt gifta...trodde inte att han skulle hjälpa till denna månaden o jag hade rätt. Dock förde han över för folksam o resterande av min restskatt. Enligt jurist är han egentligen skyldig att hjälpa till med hela då vi varit gifta, samt att i skilsmässan så står det att han ska hjälpa till ekonomiskt..därav betänketid. Så det är enligt lag samt enligt överrenskommelse. Orkar dock inte tjafsa, tycker att han borde kunna tänka själv. Restskatten var på 19 000 o det som saknades var 3 000. Jag har hoppat glasögon o tandläkare o sålt en massa för att få ihop restskatten, inte unnat mig så mycket utan låtit godis till hundarna gå före.
Nu ville jag prata om hundförsäkringar, radiotjänst o pluttis medicinska problem så jag ringde..som den barnunge han är så svarar han inte..det är så sjukt löjligt så det finns inte. Ska jag då åka till Göteborg, vänta på hans jobb eller ringa på hos spöket, för att kunna föra ett samtal om hundarnas väl o ve. Hur man än vänder o vrider på det så var han med o skaffade dom, sagt han tar ansvar för dom även om han inte vill ha dom så vad är då problemet?
Det är så sjukt barnsligt o omoget så det finns inte!! Det hjälper ju inte att jag mailar eller smsar heller för han svarar inte...så vad ska jag då göra för att få kontakt...
Asså det är han som gjort bort sig, ljugit för allt o alla inkl sig själv o så kan han inte äga sitt skit. Feg o barnslig så det stänker om det.
Sorgligt hur en person kan förfalla på alla sätt o vis som han gjort...tragiskt att inte ta tag i sig själv o få resten av livet utan rädsla o med en tro på sig själv, att vara stolt över den man är. Oavsett hur det gått för oss så erbjöd jag mig att finnas genom den välbehövda processen, en som verkligen känner honom o vet hans rädslor. Tyvärr vann fegeheten o det är så jävla synd att hundarna får lida för det.
Hade han inte blivit avslöjade hade han bott kvar här o haft dom varannan vecka, för han hade inte en tanke på att ha ett riktigt förhållande med henne. Då hade han ju varit ärligt mot henne från början o inte ljugit om en jävla massa. Att hon sedan är korkad o inte kollade om han var gift får ju stå för henne..Jag hade då aldrig behållit någon som ljugit sig in, o ljugit så länge (o garanterat fortfarande gör), o som sedan går från veganmobbare delux till militantvegan på två veckor..i alla fall här hemma var det två veckor...sedan ljög han nog om det o var vegan när han var o jobbade. Han är ganska pinsam när man tänker på det. 
Kommer att lägga ut lite från tiden då han avsöljades som slutpunkt gällande denna lögnhalsade fega ursäkt till man som han är nu. Om då någon som läser detta har listat ut vem som är bakom stormflower o vem spöket är så kan dom ju tipsa henne när jag skriver mitt slut i frågan.
Nu ska jag dock fylla några flyttkartonger o sedan ta det lungt, efter helgens bravader (nej jag la inga pengar på helgen utan bara umgicks med folk o barn) ,med en film
 
Pöss!!
 
RSS 2.0