Tillägg till tidigare inlägg, kollegor, punkt på xet

Bör väl tillägga lite i samband med förra inlägget om det heta snubben i huset. Han är ögongodis o inte mer än så för strula med grannar är inte min grej..hur heta dom än är.. en stilla flirt när man möts o där går gränsen o flirtandet ligger helt på honom. Så är han sneda leenden o typ heeeelooooo så är jag lika så, men är han vanligt leende o hej så kör vi på den linjen o det är allt som kommer att bli. Han är blond o blåögd vilket är så långt från vad som vanligen ruffle my feathers så det är sjukt konstigt att jag ens la märke till honom. En stilla flirt har ju aldrig skadat så vi lämnar det vid det för tänk om vi pratar o han är en mes eller tönt, inte alls så man som han ser ut 🙀😂 Nä jag vill inte ha det krossat så därför stannar det där det är...även om det hela är lite WTF??🤣
 
Åker ju tåg en massa just nu o träffar en massa gamla kollegor o fick en fråga om mitt x. Jag har gjort klart nu att jag har inget intresse av att veta något om vad den tappade stackarn har för sig. Hörde av någon (ombord) att han ser ut som en psykopat slash massmördare med grönt långt hår o glest oskött pipskägg. Någon sa att alla vettiga människor undviker honom o att hans rykte inom sitt yrke sjukint till nästan noll. Det är vad jag hör men som sagt hörsägen från fd kollegor känt sig nödgade att informera mig om honom (innan dom fattade att I don't give a fuck). Dock skickade någon mig en bild för nån dag sedan o fy fan så han ser ut. Han som alltid var fresh o såg bra ut ser faktiskt ut som en rikigt disturbed människa, o det känns skönt att jag bryr mig nada faktiskt 😃 Om jag ser honom skulle jag dock dänga till honom för Pluttisens o bonusbarnet skull, själv är jag bara glad att han är borta ur mitt liv. Har dock en kokbok som är hans som han fått från sin farmor ( som inte är i livet längre) o som hon skrivit i till honom. Tänkte skicka den men vad ska han men den till?? Det finns nog inte många militant vegana recept i den😂.
 
Det var/är troligen det sista jag kommer att orda om mitt x, ja om jag inte berätta något som hänt under åren o han är med i storyn. Vad jag menar är att jag lägger inte tid på honom längre o är inte ett skit intresserad av vad han gör, hur han ser ut eller vart han bor. Jag kommer alltid att ha kärlek för den mannen han var tills han svek mig på det värsta sättet o blev ful på insidan. Den fula personen är jag så glad att jag är av med. Dock saknar jag mitt älskade bonusbarn men hen ska inte behöva sitta i kläm för att hen har två egoistiska föräldrar som lever på lögner o sätter hen sist. Hen kan inte fighta för vad hen vill o jag ville inte sätta hen i kläm som dom gjorde. Karmabussen kommer ikapp förr eller senare and they'll pay their dues. Så det var det sista ordet om detta för nu ska jag på "dejt".
 
Så vi hoppas på lite sol så kanske grannen flashar musklerna vid 16 tiden 😂
 
🤘
RSS 2.0