Tillbaka till skåne

Så tog jag tåget tillbaka till Skåne i morse. Igår flyttade jag o vi var fem stycken som lastade. Två som körde o fem som lastade av. Sedan åkte jag med tillbaka då jag inte ville att min vän skulle köra hela vägen med bil o släp ensam. Sov hos min mamma...fast sov var nog att ta i..hon snarkade, så kom nattpersonalen, sedan larmade hon, o en kille satt på en balkong med en tjej o berättade hela sitt liv medan han rökte konstant fram till kl fem på morgonen. Sedan så kom morgonpersonalen 7.30 men vid det laget hade jag redan gett upp... Så vid tio gick tåget o iväg vi for. Banarbete på sista delen av sträckan så jag blev hämtad.
Ovan på allt så fyller jag år...i 45 min till..vilket fick mig att tänka på förra året o jag insåg att min xman måste haft det jobbigt. Först fyllde spöket år..dagen efter henne hans syster..o dagen efter henne fyllde jag år.. Jag fick ju alla räkningar även kreditkorten...
Det blev inte så mycket firande då jag inte visste vart jag skulle vara o det var ganska skönt :-) Mr Blue sa att han skickat blommor o jag frågade vart...ja precis, dom hänger på dörren till gamla lägenheten när jag kommer dit på onsdag..hoppas inte någon ätit upp chokladen som var med :-D
I morgon ska jag betala räkningarna o det är bokstavligen hokus pokus I'm brokus. Xmannen klagade alltid på att pengarna inte räckte..nä hyran var ganska fet, han la 3000 i månaden på ute mat mm mm..så det är klart att ekonomin är bättre när han har lägre hyra, lagt om lån o kommit ner en del i kostanden, han har troligen mindre utematskostnader då han äter hos spöket. Hade vi flyttat o han kunde komma hem o ätit o haft matlådor, lagt om lån, all mobilkostnad som fallit bort o jag kommit igång med jobbet så hade det inte varit så gräsligt. Allt tar tid att reda ut, speciell när en person inte har så bra inkomst. Dock var han med o diskuterade hit o dit o vi tog ett gemensamt beslut. Det är alltid en som förlorar o i det här fallet är det jag..på alla områden utom ett. Sen att han hade mage o sitta o göra en budget för mig utan att jag var med o hade något att säga till om är totalt respektlöst. Det var en massa som han inte tog med vilket gjorde att jag gick på gränsen o hade rasat utan betänketid för ekonomiskt stöd. Att han sedan sa att vi skulle dela allt 50-50 när han betalt räkningarna var ju lögn..han knäckte minst tre pass per månad o det delade han inte med sig av..jag levde på knäckemackor för att kunna få ihop restskatten på 19 000. De tre sista tusen hjälpte han mig med för han fick visst tillbaka en hel del skrev han... Det gör mig lite irriterad men det kommer en dag då karmabussen kommer o hämtar upp honom, o en dag då han kommer att brinna..inte bara för vad han gjort mig utan alla kvinnor han behandlat/behandlar respektlöst med att dubbelspela o ljuga, utan även för hans beslut gällande barn o hundar. 
Denna månaden går jag definitivt på knäna för man sänkte sjukpenningen igen... Så när jag sedan har hundförsäkringarna, nya boendet, hundgodis/ben/påsar så har jag 900 kr kvar till mat. Så ska jag då hitta pengar att köpa ett sommarkort för så jag kan åka in till stan för div möten etc etc.. Det är lite svårt att hitta en anledning mer än dogsen lixom.. Skulle jag inte kunna ha hundarna så kommer den ena av dom att tas bort för han är så extremt bunden till mig, vet inte varför egentligen, att han skulle må uruselt att bo hos någon annan. Den andra är inga problem då han är så trygg i sig själv att han lätt skulle kunna campera hos andra för alltid. När jag sov hos mamma o var ute med dom på kvällen så fick jag gå på baksidan (ena vägrar gå i mer än en ståltrappa). Pluttis drog o stretade mot huset där vi, hela stora flocken, bott..han ylade o pep o jag fick tillslut lyfta upp honom o bära honom tillbaka till mamma, odågar pep han oxå men inte lika mycket o högt som pluttis. Den som säger att hundar inte sörjer o saknar har inte en aning om vad fan dom pratar om. En av anledningarna till flytten var ju att dom låg på spänn varje onsdag/torsdag o lyssnade efter husses så fort dom hörde någon i trappan. Då har han inte träffat dom sedan slutet av oktober början av november.  Här finns inte något trapphus o inget här har koppling till honom. Jag står fast vid att dom skulle må så mycket bättre om dom hade regelbunden kontakt med sin husse, har erbjudit mig att dela dom men han får tydligen inte. Han har alltid haft en konstig priolista men det är ju något han får stå till svars för så småningom. 
I morgon ska uppackningen fortsätta efter det att barnet i huset har följts till föris..ja han ska cykla säger han så han lär cykla runt mig ett antal gånger innan vi är framme :-D Dock är det nu dax att sova..bristen på sömn senaste två dygnen är värre än vanligt o jag räknar med att efter onsdag lär ett skov dra igång. Har hållt igång nu för att försöka hindra skovet. Dvs jag har tvingat mig vidare fastän kroppen skriker stopp!! stanna!! men gör jag det så blir det ryggläge, o det har ingen nytta av..istället skriker jag inombords o grimaserar/gör ljud "utombords". Försöker intala mig följande även om det är svårt.
 
Pöss!!
 
 
RSS 2.0