Som en usel bok

Alltså för ca treveckor sedan så ringde M o sa att han var i hemstaden o träffade gamla jobbkompisar inom det militära. Dom hade varit ute o dykt o plötsligt så såg han något som både glimmade vid något som var rostigt. Att han såg detta var för att hans kompis hittat en sopsäck o snälla som dom är så passade dom på att rensa skräp som kom i deras väg. Det här var ca tio meter rätt ut från en lång brygga. När dom lyfte sopsäcken så virvlade det upp en massa från botten o när det började lägga sig så såg han det. Det var en rostig bricka där det knappt gick att utläsa texten men det stod fuck you you fucking fuck o på denna satt två ringar. En med stenar o en med tex...när han läste texten på ringarna fick han bekräftat att han hade hittat min förlovnings o vigselring 😂 Han sa att han lät dom ligga för han förmodade att jag inte ville ha tillbaka dessa. Vilket han hade helt rätt i...jag ville ha min xmans ring oxå så jag kunde sänka den med mina men det fick jag inte. Han samlar väl på dom o innan han dör har han väl så han kan göra en nyckelkjedja. Han kan ju be sin första xfru att visa hur man för hon har ju redan till ett armband🤣. Asså fine att första äktenskapet spricker men när man inte lyckas med nr 2 så bör man ge upp. Skulle jag träffa någon som varit gift två gånger o som tror vi ska gifta oss så absolut inte. Skulle aldrig gifta mig med någon som tar så lätt på äktenskapet..som inte gör det man kan för att rädda det, som sagt fine med det första men sen...Två spruckna äktenskap säger en helt del faktiskt o det kommer ju givetvis alltid att vara den andras fel. Sedan räcker en gång för mig, jag som aldrig skulle gifta mig fick ju bekräftat att man aldrig ska lita på någon...aldrig ska ge någon makten att kunna såra, svika o skapa en sådan förtvivlan hos en annan människa.
Han är en looser o hon är en lättlurad person...spontan intelligens föds man med, kunskapsintelligens kan vem som helst nöta in i skallen 😁 Hörde att han limmar på någon tågvärd/konduktör eller vad dom nu kallas för samt någon i det veganska, någon han träffat via spöket. Han säger väl att dom bara är kollegor o vänner..hon på jobbet tycker han är trevlig o bryr sig inte om han är sambo..ja om han skulle vilja ta det längre än bara flirta. Jaja, hon vet i alla fall att han är sambo men vet hans sambo om...nä, hon är ju blind o desperat o tror han är det sanna o rätta kärleken för honom..precis han fick oss andra att tro. Nu lämnar vi det o snackar om den jag börjarde med 😛
Denna veckan är M nära min stad på ett omfattande jobb som håller i sig i en vecka eller nåt. Jag hade inte planer på att träffa honom alls men så är det ju dykväder o en kollega till M, bor precis utanför min stad vi havet, skulle ha en gathering o så skulle dom dyka. M tyckte jag skulle komma så jag tog bussen dit. Det är så jävla synd att jag inte bara kan bli kär i denna hunk of a man. Han är närmre 50 än 40 men ser ut som 40. Har en kropp to die fore, lagom gaddad, lång, rolig o sååååååå sexig. När jag kom dit trodde jag fan jag skulle dö. Hade det inte varit andra människor där så hade jag ätit upp honom. Önskar jag kunde lägga upp en bild men pga div omständigheter (hans jobb o hans kollegor) så får jag inte ta bilder. Det är helt okay för mig, fast det hade nog varit jobbigt om vi varit ett par, nu är han i stället min lilla (harkel harkel) hemlighet. I alla fall så kom jag dit o han stod där vid bussen o väntade klädd i jeans, converse o en hoodie, vi hoppade in i bilen o drog iväg till havet. Så där sitter jag o frugan till en av M's kollegor o dricker T o småpratar lite...så vänder jag på huvudet o jag fan i mig dreglar. S (kollegans fru) börjar skratta o menar att jag bör stänga munnen innan en fågel bygger bo. Nu har jag sett denna mannen utan kläder helt o hållet, sett honom i jeans o bar överkropp ändå slutade jag andas o ville bara jump him där o då..skit i alla andra lixom 😂 Där kommer han med överdelen av dykdräkten hängandes från höfterna, bar överkropp o hans svarta axelgaddning som går ner över armen lyser mot den vintervita huden. I ena handen har han simwhatever o ansiktsthingie o slängd över axeln bär han tuberna. Så ser han upp o glor på mig o ler....den jävlen ler det sexigaste leendet evoooooor... stannar, lyfter ett ögonbryn, posar, spänner mag o bröstmuskler o väser i mungipan you want some of this??
Asså vad fan!!! som en jävla cheezy novell!! Jag svalde två gånger innan jag faktiskt fann mig o slängde iväg att nja, du är lite för tunn för min smak. Vilket belönades med skratt från dom andra medan S fnissade att jo säkert, tror du skulle behöver ner i det kalla vattnet en stund.
Jeeezeeee säger jag bara! Han har fan aldrig varit så hot som då..så vad har jag då lärt mig? Att inte vara med när dom ska dyka 🤣 Det är nog något med män när dom gör xtremt manliga saker o sånt som är/kan vara farligt, som gör att man reagerar så djuriskt. Män i uniform tex, dom drar ju kvinnor till sig..vare sig det är byggjobbare, poliser, brandmän, militärer...så fort någon har en uniform av något slag så måste kvinnor fläkta sig..även om inte alla erkänner det. Det är nog den här urtida i oss.. mat,dricka, värme o sex. Nu är ju M rolig o har en massa andra bra egenskaper, förutom sexig o kan hångla som en gud, så gillar han att jävlas...på alla sätt han kan komma åt. Senaste tiden så hör jag ett ljud ca en gång i minuten. Det låter svagt men ändå tillräckligt högt för att störa. Det är ett blippande ljud som om något står o laddar eller håller på att ladda ur. Det hörs på ena sidan av vardagsrummet vid min bokylla/vitrinskåp o jag har letat. Rivit ur hela hyllan o kollat i korgrar o lådor men där finns inget. Har kollat all elektronik som inne i bokyllan men nope. Så antingen är det hos grannen (jävligt lyhört i detta huset) eller så har M, den idioten, gömt något bakom bokyllan eller i fåtöljen. Dock har jag hört detta i två veckor så vad det än är, om det är gömt här hemma, så borde batteriet dött. I vilket fall som helst så har det krypit under skinnet på mig o snart får jag gå till grannen o fråga 😆 Har en annan granne drar igång Macarena på repeat o den körs 11 gånger på hög volym...asså skjut mig när den börjar. Troligen ett barn som ska öva på macarenadansen men det finns för fan trådlösa lurar!!! Hade läget varit annorlunda hade jag lätt kunnat tro att M gått dit, smilat lite o bett dom dra på skiten lite då o då bara för att jag ska slita mitt hår. 
 
Nä nu är det snart dax att gå en långrunda med odågan...min älskling som jag litar på i vått o torrt o som aldrig sviker...ja om det inte vankans något gott, men då snor han det o kommer tillbaka till sin mammis ❤
 
Pöss!!
💋 
RSS 2.0