Fullmåne

Ja den där runda saken som syns på nätterna är ett jädra ofog för sömnen. Så istället för att reta mig så satte jag en tidig tid på tvättstugan. Taaaadaaaaa lixom!! Så när jag var klar med det o hudarna varit ute så hade jag paket att hämta.
Bad soon2be xet leta reda på klosaxen o skicka ner den, fick meddelande om att den var på väg. Döm om min förvåning när jag hade ett paket att hämta ut från en djurbutik. Så jag öppnade o där fanns en splajsans ny klosax (rosa oxå ) o en elektriskt klofilare från oyster. Asså det hade han verkligen inte behövt o absolut ingen jag väntat mig. Jag o hundarna blev glatt överraskade o är så tacksamma!
Något han ska ha cred för är att han aldrig varit knusslig eller så. Så nu har jag kopplat in duschgrejen i kökskranen så imorgon är det bad, klipp o klovård för odågan..o så får den andra vänta tills helgen.
 
Givetvis så ösregnade det när jag skulle ut men det var bara att motionera som vanligt. Motionsgår utan hundarna för att få flow i det hela, så det blir en massa gående :-) Frös lite när jag kom hem så nu är ljusen tända, filten på o en hund på var sida..som små element. Blev inte någon annan träning idag då jag har en muskel i ryggen som inte vill som jag vill.
 
Så hemvärnet vill jag ska bli stabsassistent... då är det först två veckors grundutbilding o problemet med det är gasmasken..jag lär ju få panik asså  (superlöjligt jag vet) sedan vet jag inte hur jag ska lösa det med hundarna. Dom är ju inte direkt hemvärnsmaterial hehehehe. Så jag får nog fundera på det lite..kanske kan hittta någon som har en gasmask så jag kan öva bort klaustorfobin. Klarade inte den tajta röntgen tuben på sjukhuset.. Ibland är jag en sån jäkla mes :-p
 
Nä jag får väl gå ut med hundarna o sedan krypa i min onepiece o fundera på mat. Tänkte jansson först men pallar inte stå med potatisen så nu vet jag int vad jag ska göra..
 
I morgon ska en nära vän till mig på mammo då hon upptäckt en knöl i ena bröstet. Den sitter ganska ytligt så dom borde kunna se tydligt vad det är. Hon skulle ringa när hon varit där så skulle vi åka till ett ställe där man säljer vilt o annat som dressingar o sylt o sånt, då ingen av oss varit där tidigare. Eller så ska vi bara gå någonstans o äta en massa mat o vara onyttiga :-p Då min ekonomi för utsvävningar är noll så tar hon denna rundan o så tar jag nästa :-) 
 
Dagar som inte är så bra fysiskt/psykiskt så saknar jag min andra hälft..sitta nära, sova nära..att få känna mig trygg..tyvärr finns han inte längre. Så det bara att suck it up buttercup o gå ut med hundarna o sedan ordna lite mat. Eller nudlar o en macka :-D Man skulle haft någon man kunde ringa in för lite matlagning..att bli lite ompysslad för det är svårt att göra med sig själv :-)
 
Borde avsluta som jag gjort de senaste gångerna men hårddisken ligger lååååångt bort (typ 15 steg) så jag får hoppa det. Ja jag känner mig lat men det får man vara ibland..faktiskt..så får man det :-p
 
Pöss!!
RSS 2.0