Till vetten igen..

Så i måndags så såg jag plötsligt att pluttis hade en böld i baken..bara svällt upp på ett dygn. Fick ringa vetten o fick en tid på tisdagen. Hundar har ju analsäckar o ibland så blir dom inflammerade... så på kvällen när vi satt i soffan låg pluttis i mitt knä o bölden sprack.. Vi kan säga så här att jag har ca fyra filtar, ett gäng kläder, handdukar o två soffdynsklädslar i tvätten. Givetvis inte en tid ledig i tvättstugan förrän i morgon.. Så det blev att sätta honom i duschen skölja av o tömma bäst jag kunde. Tog sedan en handduk o virade runt honom o fäste med ett snöra, för att han inte skulle kladda ner än mer stackarn. Kom på att ica har öppet till 23 o rusade dit o införskaffade själhäftande gasbinda o trosskydd. Handduken fastnade när det torkade av kroppsvärmen men trosskydd är ju designade för att inte göra det. Så sedan blev det smidigare för honom att röra sig o vi kunde sitta i soffan o sedan sova i sängen. På tisdagen körde vi ut till vetten som spolade rent o så hem igen o på med skyddet..för nu läckte det ju än mer. Han fick även smärtstillande o så ska han tillbaka efter påsk o se om det behövs spolas igen. Just nu är han igång som vanligt o har istället för gasbinda såndär självhäftande hundlinda (sådan jag har när mina fingrar bråkar), i dag rockar han hearts and sculls runt baken. Så om någon dag kan han slippa skydd runt baken så länge som man har ögonen på honom..han ska ju inte dit o tvätta.
 
Hundmaten som skulle komma kom inte då det blivit fel på kommunikationen mellan affären o S2BX..jag pallar inte jiddra om det men saker går bättre om man ringer än om man mailar. Det blir för mycket misstag o missförstånd när man kommuniserar med skrift än med tal. Då det är en bit till vetten för att köpa vetrinärfoder så är det nu någon som är snäll o kör dit o handlar fyra burkar. Maten kommer på tisdag (jag ringde själv o redde ut saken) o till dess klarar han sig på fyra burkar. Odågan har special skål för att han slänger i sig maten men inte ens den hjälper längre. Han kastade i sig maten i går morse o fem min senare kom den upp igen. Så nu lägger jag hans torrfoder i blöt o då fungerar det bättre. Det roliga är att han inte äter maten om den ligger i skålen utan nu ska han ha maten på en tallrik..precis som pluttisen..*rolling my eyes* o detta bara för att den är blöt..
 
Imorgon ska jag även vara hundvakt åt en liten chiuaua då hennes matte ska jobba. Lär ju inte kunna gå ut med tre hundar o tre koppel där en av hundarna drar o sliter för att komma först fram. Då jag ska ha tvättstugan så tar jag med en i taget när jag ändå ska ner 😜 Hade tänkt dammsuga i morgon men det får vänta tills Bella (hunden heter det) blivit hämtad. Undra om S2BX tänker på Bellahund varje gång han...🤣😂 Nä jag ska inte go there men ändå, tanken är ju ganska kul😂
 
Har fått en konstig värk i musklerna o i vila är det okay men när jag går känns dom spända o ömma. Till o med ringfingret på vänster hand gör ont..speciellt när jag knyter handen så gör det ont på ovansidan. En vän som är into spiritual grejer, andar, tecken o sånt har en teori gällande fingret. Det är det enda finger jag har ont i o hennes teori är att det har med fullföljandet av skilsmässan. Att ödet/andar/mfl har ett finger med i spelet (lustig jag var nu) Nej, seriöst så tror hon att det är ett tecken..på vad vet i fåglarna..men att det är någon form av tecken som har med skilsmässans genomförande nu den 4/4 när pappren ska skickas in. Jag hoppas fan inte att jag ska gå o ha ont i fingret i 1-2 veckor efter det tills skilsmässan är klar..då blir jag fan knäpp för det gör skitont.
 
Jag har i alla fall kommit fram till att jag inte tänker stanna här i stan. När jag lämnar o vart återstår att se. I helgen ska det bollplankas o listor ska göras...efter påskhelgen så blir det möte igen med AF o F-kassan o där ska vi fortsätta bollplanka. Ska se hur jag ska söka jobb med tanke på att jag inte kan stå en hel dag, gå en hel dag eller sitta en hel dag. Inte lyfta tungt eller har pilligt jobb..så hur många av alla grejer arbetsökande måste gå på passar in i min ram..När vi vet det då kommer jag att lämna samverkan o gå över till att stämpla o bli arbetssökande..i den vändan har jag förhoppningsvis bestämt mig för vart jag vill bo 😆 Eller vet vart jag vill söka jobb o sedan flytta dit. Grejen är att jag måste bo någonstans där jag känner lite folk då jag ju har två hundar, som jag kan behöva lite hjälp med tills jag hittar en hundrastare.
Meningen var ju att vi skulle bo här i stan som en familj tills mamma inte fanns mer o sedan ta oss upp mot Sthlm..nu blev det inte så. Även om jag har havet 114 meter från entredörren o bor nästan mitt i centrum så känner jag inte att jag vill stanna här. Det är för mycket smärta här. Det är ganska konstigt hur tre år kan påverka mer än 20 till o från år. Kanske för att jag trodde jag hittat min foreverman, o gav mer av mig än jag gett någon annan, o därför är den smärtan så stor att den tränger undan min historia med denna staden. Det finns två andra städer jag inte kommer att flytta till men i övrigt är jag öppen för hela sverige. Det är ju synd att det är så jäkla svårt med bostad i Sthlm för där har jag folk som anmält sig till hundvaktande..fem stycken faktiskt..så där finns hjälp. Sedan har jag skåne som alternativ o faktiskt ett par andra ställen oxå. Hade hundarna haft pass o allt som hör till så hade till o med Danmark varit ett alternativ.. 
Ja så frågan vart vi ska ta vägen..o det ska det spånas på i helgen.. Sedan kan det ta tid eller så går det sjukt fort, men jag vet att här kan jag inte stanna kvar, allt här är förstört tyvärr.
Har bokat bord till på lördag o sedan puben o det är väl tur att det är krypavstånd hem 😝 Ska kolla upp lite gällande vad som är öppet under söndagen, så vi kan traska runt o kolla på sevärdheter...om vi orkar 😂. På tisdagen den 3 så är det gaddning som står på shemat. Transport dit o hem är fixad..
 
Under hela detta med pluttisen o försäkringen (står på S2BX) så ska det kommuniseras via sms...ja om jag ens får svar. Jag ringde men han får ju inte prata med mig så allt tar sån tid o är så omständigt. Inte en gång hindrade jag honom från att prata med bonusbarnets mamma, jag skulle aldrig drömma om att tvinga någon att välja..det visar bara vilken osäker människa man är o hur lite man litar på sin partner (ja jag vet men i början var det inte så utan jag litade på honom) Skulle jag o bonusbarnet inte komma överrens så skulle jag aldrig be honom välja mellan mig o barnet..jag skulle ta beslutet om att lämna. Barns behov kommer först!
Så nu sitter vi här o kan inte prata med varandra (efter åtta jävla år) utan det ska smsas o ibland får jag inte ens svar (hon är väl i närheten då). Jag finner det hela så jävla barnsligt o hon måste vara en väldigt desperat o osäker kvinna. Att han är mesig, osäker, rädd för sig själv o rädd att vara ensam det vet jag redan. Så det verkar ju vara ett sunt förhållande..började med lögn..så avslöjades fler lögner..o sedan så ska hon styra hans liv o vem han får prata med som om han vore hennes orediga son.. Tack o lov så är det inte mitt problem. Snart har jag status SINGEL o så fort jag får ett jobb så kan jag ta över hunförsäkringar o hundmat..så ska jag bara ha min gammelmorfars ljusstake.. sedan kan han krypa bak i skuggorna o jag behöver aldrig mer ha med honom att göra 😃 Jag älskar o saknar min man men inte den här människan..När jag rensade bland foton o såg bilder från senaste två-tre åren så ser jag bara den fega otrogna skiten. När jag ser bilder som är tagna innan dess där han skrattar o har glimten i ögat, bilder på oss när vi fjantar så gör det sjukt ont. Det är svårt att förklara men det finns säkert någon som förstår vad jag menar.. Så jag har tagit bort alla bilder rörande våra åtta år o lagt på en hårddisk, dock har jag sparat ett par bilder från förra året för att påminna mig o vem han blev o hur han slet ut mitt hjärta. Så när jag blir sappy o saknar så kan jag kolla på dom o minns vad han gjort.. o då kan jag tänka fuck you, räta på mig o mentalt droppa honom.
 
Så hoppar vi brutalt till något helt annat. Propudglass...asså jag köpte salty caramel samt cinnamonbun..barnsligt gott måste jag säga. Har tappat 15 kg hittills o det hade varit mer om jag inte haft en svacka som satt i ett tag. Det var en period då jag sjönk o låg där nere i mörkret o guppade..trodde jag skulle behöva antidepressiva igen..o då gick jag inte varje dag o var inte så noga med socker o kolhydrater. Fast jag tog mig upp utan medicinering o är har nu varit igång ett litet tag. Ligger på 8000-14000 steg per dag, beroende på hur kroppen mår, men jag går varje dag oavsett värk eller väder. Nu när jag har muskelvärk from hell så har det inte gått att yoga eller göra annan träning. Vet inte vart det kommer ifrån men någon sa att det kan vara så att jag är som en fiolsträng när jag sover..då själen inte mår bra så spänner kroppen sig..vilket gör att musklerna värker. Spända armar o ben, knutna händer o spänd rygg..o det kanske ligger något i det. Får väl forska o kolla med läkaren. Hade jag haft råd hade jag gått på massage o floating minst en gång per månad men nu finns det inte plats för det. Skulle oxå vilja gå till gymmet men det får oxå vänta. Något om inte kan vänta längre är kissiga hundar 😂
 
Pöss!!
 
 
 
RSS 2.0