Kontrollfreak

Jag har alltid varit ett kontrollfreak när det gäller mitt hem o mina grejer. Förr hade jag garderob o linneskåp organiserade i färger..jag vet...men så är det inte längre. Skiter i om det ligger lite damm här o där men jag måste ha det undanplockat. Så ja, jag plockar hundarnas leksaker som man plockar leksaker efter barn. Jag har faktiskt blivit mycket bättre än jag var förr för allt behöver inte vara så jäkla perfekt. Dock ska jag erkänna att när jag flyttar nästa gång så ska jag ha ett rum mer än jag behöver. Så jag kan ha det rummet som garderob o använda de vanliga garderoberna till att organisera tex verktyg, glödlampor..ja sånt man aldrig har riktigt någon samlad plats för :-)
Lika så när jag ska åka iväg ett par dagar. Jag gör listor..äääälskar listor...typ vattna blommor, tömma diskmaskinen, slänga sopor o sånt. Fast på min lista står oxå städa badrum, riva ur lakan o dammsuga. Detta för att det ska vara najs när man kommer hem. Man kanske har åkt tåg, flugit eller kört en längre sträcka o är helt jäkla slut när man kommer hem. Hur najs är det inte då om det finns baugetter i frysen att poppa in i ugnen, kall pepsi max i kylen, rent o fräscht badrum etc etc.
Jag kan väl omöjligt vara den enda som är så här "tappad" LOL. Ja jag puffar soffkuddarna oxå :-p
Hundarnas matskålar diskas o vattenmaskinen rengörs, kylen rensas..asså jag är som en städmaskin. Det spelar ingen roll om jag ska vara borta i två dagar eller en månad. Tanken är stressfritt är man kommer hem o att man kan klara sig en dag utan att behöva rusa till affären, o kan packa upp i lugn o ro. Sedan ser jag ju till så att tvättstugan är bokad till dagen efter hemkomst..Jag har redan kollat skallen o det är inte något fel säger dom :-D Förr strök jag allt utom handdukar, underkläder o jeans..sedan fibron kom har jag fått sluta med det (tack o lov ropar en liten röst i mig)
Nu ska jag iväg en sväng till skåneland..listorna var avbockade redan igår o allt låg i snygga högar. Saknade dock en resväska. Skaffade en när jag var i norra delen av landet men när jag kom hem fick soon2Bxmannen ta den. Hans var trasig då den användes varannan vecka, o då ingen visste vad han höll på med, så var tanken att jag kunde använda den när han inte gjorde det. Nu drog han ju o väskan med honom.. så jag fick införskaffa mig en (igen) o tog en rosa o i eftermiddags så var jag packat o klar för avresa..som är i morgon. Har även rensat hundarnas lista så dom är oxå packade o klara för att sova borta. Man kan tro jag ska vara iväg två-tre veckor men så är inte fallet :-) Jag är bara ett litet kontrollfreak!! På min lista för morgondagen står det: dammsuga-när hundarna hämtats, slänga sopor o duscha. Biljetten är klar då jag inte använt mitt resekort så där finns till tåget, samt att jag får åka bil hem :-p
För åtta år sedan i morgon så blev min soon2BXman o jag tillsammans...då vi juridiskt fortfarande är gifta så är det ju ett surt datum. Så det är därför jag har valt att åka iväg. Får vara fattig resten av månaden, men jag vägrar sitta här o må skit över ett sådant rövhål. 
Väntar fortfarande på en ursäkt över hans utbrott som var utan grund o helt fel. Väntar oxå på att han ska se mig i ögonen o säga förlåt o mena det, men då han visar noll respekt o bara förnedrar mig om o om igen, så lär det inte ske.
Senaste ryktet är att han, förutom förlova sig när skilsmässan är över, ska skaffa barn. Hon har tydligen panik o det börjar bli liiiiite väl sent för det i hennes fall. Är allt detta sant så har han seriöst fel i skallen...det är många som anser att han har en störning med tanke på hur han vänt kappan efter vinden o går i hennes koppel. Dock inte mitt problem. Tycker bara synd om barnet i så fall.. Så många som inte kan få barn som hade blivit superföräldrar o så många som inte bör få yngla av sig för dom reder inte ut det.
 
När jag kommer hem så har jag en operation framför mig o fyra dagar senare hade jag tandläkaren. Nä det går ju lixom inte, så jag fick avboka tandläkaren. Sedan hade jag fått ett presentkort hos en tatuerare på femhundra (har amazing vänner o ska jiddra om dom i ett annat inlägg) o det jag ska göra kostade åttahundra. Så nu har jag en tid den 3 April woop woop!! Har även kollat med min kusin (som är såååå bra!!) ifall han har en tid åt mig när jag är i sthlm i maj. Velar mellan en lövranka med hjärtlöv eller min första hunds tass..har ju lite tid på mig att bestämma mig :-) Har oxå möte med samverkan o där ska jag kolla upp hur det ser ut med att kunna få utbilda mig. Har ett par ideer som jag ska kolla upp, men måste ha dom med mig för annars går det inte att genomföra. Dock måste jag ha ett jobb så jag kan lösa hela den där restskatthistorien o ekonomin..på ett eller annat sätt så måste det gå att fixa. Så jag är på gång..i alla fall just nu...eländer lägger jag lock på o tar bara fram hos sajkologen o bearbetar där. Kommer att klara mig fint utan hjärta, har ju gjort det nästan hela mitt liv (väggar höga som till månen runt det o så haft det inlåst i 100 kassaskåp)  Back to the way it used to be..Me myself and I :-D
Jag har ju aldrig lagt mig ner o gett upp tidigare, så nu när jag är på väg tillbaka så kommer envisheten oxå. 
Förr när jag haft motgångar så har jag gråtit o deppat två-tre veckor o sedan varit klar o gått vidare. Jag förstår att det är annorlunda denna gången men jag vet att jag är stark..starkare än han någonsin varit o kommer att bli. Mitt liv kommer bara att bli bättre o bättre..o när jag inte finner nöje i det längre så tack o hej (min tanke om det tar jag upp lite senare)
Men nu är det skåneland som gäller!!!
 
Pöss!!
 
RSS 2.0