Micro i höjd med taken o besudlad temugg

Någon sa: "Jag vet vart du kan ha micron"..... På inköpslistan: En styck pall 🙄
Den får stå där så länge för jag använder den inte så mycket. Önskar dock att jag varit en dm längre..
 
 
Kaffe i min temugg!!! Nu är den ju besudlad!!!😱
 
I morgon är det dax att gå tillbaka o jobba...min provanställning går ut den sista april sedan får jag se vad som händer. Vi har oxå fått permittera folk o dra ner på verksamheten o vem vet när vi är back igen. Hoppas på att jag i alla fall kan gå timmar till denna masshysteri lägger sig. Det är så mycket som kan bli, kan ske o visst är det bra att skrämma folk så dom tar det på allvar. Dock är det vissa som inte fattar ändå. En gotlänning sa till mig att dom från Fjollträsk fortsätter handla o gå på krogen o se hur det är för dom nu. Vi borde sätta en mur runt stan så dom håller sig där med sitt virus 🤣😉 I alla fall kan man ju tycka att dom inte borde ta sig till sina sommarställen runt om i Sverige.
All Tysklandsresor är inställda för min del..jävla förbannade skit helvete 😤 men hoppas på att sommarresorna går att rädda.
Har som sagt rensat bland papper o annat o hittat telefonlistorna som avslöjade min xman. I nästan ett år lurade han spöket att tro att han var singel. Tittar man på samtalen så har han, under hela tiden, ringt mig mer än henne, så hur skulle han förklara det när han sagt något helt annat till spöket...Jag har lagt dom i högen med allt annat som visar på något helt annat än vad han sagt. Man vet aldrig när det kan behövas. Där finns även allt han skrivt om fruga nr1 då jag har en säkerhetskopia på alla mina tidigare mobiler. Så allt går i bra att ha lådan... Har två tavlor som är från xets farföräldrar o jag har mailat o smsat om han vill ha dessa, då kan jag vara snäll o skicka dom. Jag är ju inte som honom o håller möbler o annat som gisslan. Dock har jag inte fått något svar o sist skrev jag att svarar han inte om han vill ha dessa så tar jag det som att jag kan göra vad jag vill med dom. Dock vill jag inte ha dom o jag kan inte bara slänga dom då dom kommer från hans farmor o farfar (hans farmor som skickade mig ett kort när vi separerat o ville jag skulle ringa henne) Så hör jag inget ifrån honom så har jag två alternativ..antingen skickar jag dom till honom ändå eller så skickar jag dom till hans föräldrar med en lapp där jag förklarar varför tavlorna kommer till dom. Egentligen skulle jag bara gått o slängt dom i återvinningen men jag har inte hjärta att göra det.
Har oxå något till bonusbarnets hobby men som jag inte vill skicka till hen, tänkte lägga det i lådan med tavolor o så kan xet ge det till hen. Det är något som är svårt att få tag på o som är svårt att dölja vart det kommer ifrån. Jag hade beställt det för ett bra tag sedan men hann aldrig ge hen det själv. Får se hur jag gör med den presenten.
 
Fick en bild från M som han tog här om dagen o menade på att det är inte svårt att lista ut vilket fönster som är mitt..förstår inte vad han menar med det...😂
Han hade hittat en textrad som han tyckte passade in på mig o mitt fönster: I'm in love with an angel who's afraid of the light. Her halo is broken but there's fight in her eyes.
 
Det är inte bara min halo som är broken men jag lägger mig inte bara ner o ger upp. När jag testat alla vägar det inte finns fler att gå, då som först ger jag upp. Jag fortsätter om jag så går på knäna, men för att orka vidare så måste man få bryta ihop,kräla o sedan kravla sig upp igen. Jag har sagt att jag ska skriva om hur jag dealar med mina demoner, tittar ner i avgrunden o gör små korta besök in hell...o att prata om döden o hur jag kom över min dödsångest o hur jag ser döden som en lättnad när den väl kommer. Jag umgås med M när jag känner för det men det kommer aldrig att bli mer än så, inte med någon o det är jag ärlig med från början. Jag tänker inte sätta mig i den situationen igen, lita på någon o lämna ut mig totalt..att bli så sårbar. Men kul kan jag ha, umgås utan krav o förväntningar 🙂
 
Nähä det är väl dax att packa jobbväskan med dator, nycklar o annat man kan behöva..undra vart laddsladden till datorn är..hmmm...o jobbmobilen.. 😂
 
 
 
 
Pöss!!
🤘
 
 
 
 
 
Lite så här är det faktiskt 😆
 
 
RSS 2.0