Vart går gränsen till madness..

Det är en strid ström av info o bilder om veganen o spöket..dom tror att alla deras fb vegan vänner verkligen är deras vänner..nope, mycket av infon läcker dom till andra som i sin tur läcker vidare. Vill veganen inte att jag o andra från hans historia ska få veta något eller hur illa ställt det är med honom så borde dom inte ha fb eller instagram alls. Barnet är arg o rädd o vill inte alls till pappa egentligen. Han vill inte ha med spöket att göra för hon är anledningen till att hans pappa inte är hans papap utan en elak knäppis. Då pappa lockar med gym, fixa spel o annat så vill han ju dit men han vill bara vara med pappa.
Till o med folk från hans gamla arbetsställen undar om han fått en psykos, o några tror att de tre månaderna han var sjukskriven, efter att gått i väggen, inte var nog.
Själv har jag fått nog av hans behandlig av barnet o sitt beteende när barnet väl försöker prata. Barnet berättade vad pappa svarat på en fråga o det var lögner rätt i barnets ansikte, för jag har träffat hans tidigare vänner som han haft nästan daglig kontakt med..som berättar att när dom inte ville bli veganer eller aktiva militanta veganer så dumpade han dom, inte på grund av att dom inte hade kontakt. Hur kan inte spöket ifrågasätta vart hans vänner tagit vägen? Varför han inte har egna vänner? Lögner är det som omger veganen (alla kallar honom så då han inte är den som dom förknippar med hans namn)
Jag vill ha mitt matbord o min morfarsfars ljusstake...jag har väntat på detta sedan januari 2018 o får svaret att det handlar om logistik. Så det tar över ett år att ordna logistiken?? Han försökte fly i smyg o lastade allt inkl mina saker på en bil o tog det till sthlm. Där står det i en lägenhet med alla hans grejer..han har inte ens skrivit sig där han bor, vilket är olagligt, o han har inte tagit med sig sina prylar. Om man nu kan asa iväg allt på 24 timmar så borde man ju kunna ordna tillbaka ett bord med iläggsskiva o en järnljusstake på ett år... 
Jag försöker hjälpa barnet o honom men veganen ser till sitt eget ego istället för sitt barn. Barnet är konflikträdd som sin mamma o vill bara vara tillags som sin pappa. Så hur kan då veganen förvänta sig att barnet ska våga säga som han tycker o känner till honom?? Så jag har nu gett veganen en chans till att ha en dialog för barnets skull o om barnet, tar han inte den kommer jag att luta mig tillbaka o se honom förlora sitt barn, för det lutar ju åt att det är det bästa för barnet..vilket fler i barnets omgivning anser o har gjort en lång tid. Det bästa hade varit att barnet inte träffar veganen förrän han gått ett tag hos psykologen o kuratorn han ska få. Att man sedan låter barnet träffa veganen lite i taget till en början..o utan spöket. Troligen kommer ju veganen att kontaktas för att han ska komma med barnet till psykologen o ha en dialog där (då barnet har en stor ilska o rädsla som hör i hop med veganen o veganens totala förändring) ..vilket han inte lär göra för då kommer man att ta in veganens förändring o hans levnadssätt o hans brist på pedagogik (även om spöket har den biten så verkar hon inte kunna sätta ner foten) o hans sätt att tvinga barnet till sitt levnadsätt o in fanatiska tro. Då kommer psykologen att fråga om veganens behov av att mästra o kontrollera de som är svagare..o dom han inte tycker är lika smarta som han själv. Då lär det bli jobbigt för då börjar det bli lite nära det som är det verkliga problemet.. o hans uppväxt..
Så veganen får en chans gällande dialog om barnet, o jag kommer att ge veganen till början på april att få ner mitt bord o ljusstake. Sedan kommer jag att lägga ut info/bilder/mess/whatsapp här om hur det egentligen var från dec 2016 till slutet av september 2017 (ja med namn o annat dolt). Kommer oxå att lägga ut hur han handlat köttprodukter till hundarna när han samtidigt förbjuder sitt barn att ta med oboy att ha i veganmjölken. Kan han inte göra rätt mot sitt barn o sätta barnet först så behöver inte jag ta någon hänsyn till den mannen som sitter gömd o nertryckt inom honom heller. Spelar ingen roll om jag har kärlek kvar för den mannen, för det spelar tydligen inte någon roll från hans sida mot sitt barn..vilket gör att man funderar på om han är så känslomässigt skadad att han inte kan älska någon. Om han sätter veganeriet, lögner o sitt ego framför sitt barn, behovet av bekräftelse o att tillhöra något så desperat att man offrar allt o alla för att få vara någon, helst någon som folk ser upp till..helst folk som är mer osmarta än en själv..att man tar någon man inte tänkt ha ett förhållande med från början för att inte vara ensam o för att personen går på allt man säger o ljuger om.. Om jag hade varit hans partner så hade jag börjat ifrågasätta mycket. Antingen är spöket korkad (så som veganen en gång sa) eller så desperat efter en man att allt o alla kan offras..barn o ett oskyldigt djur..blundar för allt bara hon har en man.
Någon som brydde sig om veganen o ville hans bästa hörde av sig o sa att hen blivit så illa berörd av det veganen gjort o blivit, o att han kastar bort sina kunskaper o sin karriär. Ja vad fan ska jag säga, jag håller ju med för det är så jäkla tragiskt. Många tror han behöver hjälp o faktum är att jag håller med där oxå. Han har släpat på skit i hela sitt liv o efter att han gick in i väggen så hände något. Han har till o med erkänt själv att han vet att han behöver hjälp. När spöket sedan svalde alla lögner öppnade hon dörren till flykt o han kunde slippa ta ansvar för något eller någon, inte ens sig själv. Att betala för saker eller köpa saker (tex till barnet) är inte att ta ansvar det är att köpa sig fri från ansvaret. En psykolog sa till mig att bara genom att byta namn på tex sin fb till något långt ifrån sitt eget o är ett sätt att gömma sig o lite sektvarning.. Jag känner mig ganska done nu o faktum är att I'm leaving him behind to be a faded memory..även om ilskan finns där för det han gör mot barnet o gjorde pluttisen, o för lögner o svek..en annan gammal kollega berättade att redan något år in i vårt förhållande började dyka upp vid hennes tåg o hon tyckte det var lite läskigt. Sedan så skickade han sms till henne där han frågade hur vädret var o då svarade hon att han kunde ju fråga mig för jag satt bredvid henne. Efter det döka han inte upp eller smsade mer..så min kära xman har ett problem o det löser inte sig själv, så förr eller senare börjar han med andra kvinnor igen o hon lär inte veta något...
Så nu får vi se vad som händer..barnet hörde av sig idag i alla fall o om någon helg är det dax att vara här, o  jag ska ordna en överraskning tills dess. Dock har jag talat om för barnet att flytten kanske kan hända den helgen men då tar vi det bara helgen efter.
 
Jobbet har utvecklat sig o jag ska från den 5 mars ta över en hel del från en annan kollega inne i huser. Det innebär att jag kommer att sitta två dagar i veckan på kontoret o ränna på bangården. Företaget vill att detta ska utvecklas så jag till hösten/vintern kan ta över den här tjänsten helt o hållet..själv är jag kluven då jag ju tänkt plugga o sedan köra tåg. Fast är erbjudandet bra så blir det svårt att välja. Dock är det en bit dit o innan dess har jag en utbildning till våren, så jag kan ta Tyskland i sommar. Även om det nya arbetet kanske ökar så kommer jag fortfarande att vara ute på rälsen minst två-tre ggr/månad. Har valt att göra timmar även på kontoret för då kan jag säga nej om jag känner att det inte funkar o lika så för chefen. Funkar det o jag ska ta över helt så kommer jag ju att få flytta igen men det blir ju isåfall inte förrän nästa år...o då blir det flyttfirma. Nu i början kan jag tydligen sköta en hel del hemifrån o då jag behöver stanna i stora staden så får jag hotell. Odågan får bo hos tant K då jag kommer att lägga ihop räls o kontor i en föjd, så det blir fler dagar hemma :-)
 
I veckan ska jag till sthlm o då ska jag träffa en kompis över lite mat o massa snack :-) Det är ju ett tag sedan vi sågs, vilket är så jäkla synd, men nu kommer det att bli många fler tillfällen framöver....
 
Avslutar med några ord som någon vis människa skrev: It's not the path I would have willingly chose but I'm certainly gonna walking the shit out of it!!!!
 
 🤘
RSS 2.0